miercuri, 11 decembrie 2013

Am o inima care la 2 se imparte

Stii uneori exista o sansa care dureaza al naibii de putin.
Cand cunosti dragostea adevarata, cand aspiri dupa fericire, iubire si alte povesti care nu pot muri oricum uiti de ce ai pornit la drum. Am calea razbunarii, trebuie sa ma razbun, trebuie sa o fac. Nu am cum sa uit ce s-a intamplat si nu am cum sa trec peste tot ca un om orisicare. Trebuie sa incetez a imi face bine mie ... Eu m-am nascut sa ma autodistrug singura, trebuie sa sufar pentru toata lumea. Nu vreau sa mai stiu decat de o persoana, dar persoana aceea n-o sa mai vrea niciodata sa imi vorbeasca. Drept sa spun simt ca ma urasc, simt ca sunt cea mai proasta fata din lumea asta, ca traiesc degeaba... As da sute si mile sa pot sa ajung Sus sa ating cea mai de pret Stea din toata lumea si sa ii multumesc ca mi-a luminat intreaga luna. Tot ce ai reusit sa faci a fost sa ma linistesti, sa imi redai zambetul, sa stii sa ma faci cea mai fericita din lume, sa aduci ingerii la picioarele mele, sa ma ajuti sa trec peste orgoliu, dar sa si imi canti la corzile inimii.
Am trecut la un moment dat peste tot ceea ce aspiram sa fac insa ieri seara m-am oprit o clipa si ard fericirea mea pentru razbunare.
Cer mii de scuze tuturor ingerilor din Rai dar si dracilor din Iad!
Sunt un gand prost, o faptura care nu are valoare. Sunt nula. Sunt vida.
Am pierdut tot.. sau poate nu!? Cine poate stii ce se va alege cu mine.
Maine e o zi mare, ... unii dintre voi va rugati pentru mine sa iau permisul.... altii isi zic in gand sa nu il iau ( ex: eu ) ... am in cap o prostie, sper sa nu se intample asta... desi nu prea cred...
Am ganduri proaste, gandesc imatur si nu o sa imi fac decat rau! Sper din suflet sa ma ierte D-zeu pentru toate prostiile pe care le inghit si le fac eu cu mana mea, sa ajung mai tarziu sa imi regret viata si sa nu fac pe nimeni sa mai sufere. Am facut foarte multa lume sa planga, sa sufere, sa fie o apasare mare.
E vina mea ca m-am nascut, e vina mea ca fac chestii care nu sunt gandite, e vina mea ca inca sper sa arda de viu o persoana care mi-a facut rau, o persoana care sa imi manance din palma si sa isi ceara scuze mancand sange din sangele lui. Sunt rea ! Sunt a dracu' doar pentru niste vorbe care mi-au fost spuse odata! Nu traiesc in trecut, traiesc doar in prezent si viitor tocmai de aceea astazi 11.12.13 iubesc, traiesc si ma reinfloresc in fata ta dragul meu, si promit ca nu o sa te scot niciodata din viata mea, iti jur ca asa cum te fac pe tine in aceste momente sa suferi, voi face tot posibilul sa sufar inzecit si pentru tine. Exista cineva acolo Sus care ma va pedepsi pentru ceea ce fac acum, ... ma autodistrug si sper din tot sufletul sa intelegi ca NU TE UIT  NICIODATA!
Eu consider ca sunt o persoana rea, fara scrupule care nu a facut altceva decat si doar sa faca rau. Pana sa te cunosc numai asta stiam sa fac, cand te-am cunoscut parca din mine s-a nascut un Inger... Eu nu sunt asa! Trebuie sa ma razbun! Trebuie! Nu pot sa las asa treaba!
Te iubesc suflet drag, nu vreau sa te indepartezi niciodata de mine, vreau sa fii la fel cu mine, te implor in genunchi! Sunt suparata... Degeaba e cerul insorit..Inima, si sufletul sunt distruse... sunt nimic... o carpa... un .... sunt cea mai rea persoana si sper odata si odata sa intelegi asta!

nu uita: TE-AM IUBIT, TE IUBESC SI TE VOI IUBI INTREAGA MEA VIATA DE AICI, DE ACOLO SAU DE ORIUNDE AS FII !


Iarta-ma ca m-am nascut, pui mic!